Follow Me Tandem

De #1 Officieel Dealer van Nederland

Tandemkoppeling

De #1 Officieel Dealer van Nederland

Dé Ouder-kind koppeling

De #1 Officieel Dealer van Nederland

NR 1 dealer van Nederland

Follow Me Tandem

NR 1 dealer van Nederland

Follow Me Tandem

Samen veilig fietsen | Samen in beweging

Snel je kind naar school brengen en dan door naar je werk. Heel makkelijk met de Follow Me tandem. Je koppelt de kinderfiets snel aan je eigen fiets en je kan samen op pad.  Ook als je lekker samen een mooie fietstocht wilt maken. Daag je kind uit om zelf te fietsen. Wordt het te druk of slaat de vermoeidheid toe? Koppel de kinderfiets in 1 minuutje aan de volwassen fiets. En fiets samen verder…

Met de Follow Me maak je je kind op een veilige manier wegwijs in het verkeer.  Waar het kan laat je het kind zelf fietsen, maar als je bijvoorbeeld de drukke stad in gaat,  koppel dan de kinderfiets weer aan.  Door veel samen met je kind te fietsen lever je een belangrijke bijdrage aan hun verkeersveiligheid en ontwikkeling.

Het is belangrijk om gezond bezig zijn. Veel bewegen en buiten zijn is erg belangrijk voor de ontwikkeling van je kind en je bent op een gezonde manier samen bezig.  De overheid zegt: Bewegen is goed, meer bewegen is beter.

De bewegingsrichtlijn voor kinderen is:  Doe minstens elke dag een uur aan matig intensieve inspanning. Langer, vaker en/ of intensiever bewegen geeft extra gezondheidsvoordeel.

Wij van deKleineSpaak kennen de Follow Me tandem helemaal door en door.  Wij hebben er jarenlang zelf mee gefietst. Zijn ermee op diverse fietsvakanties geweest. Wat hebben wij er veel plezier aan beleefd. Maar ook onze kinderen vonden het fantastisch. Ze hebben echt het idee dat ze deel uitmaken van het geheel. Het geeft de kids een boost in het zelfvertrouwen. De Follow Me Tandem is heerlijk stabiel, makkelijk en veilig in gebruik.

In de stad

Veilig door de stad, als ouder kun jij je volledig focussen op het verkeer en je kind zit aangekoppeld en kan fijn om zich heen kijken. Hoe comfortabel wil je het hebben?

Met het hele gezin

Wat is er mooier dan met je gezin lekker op pad gaan. De Follow Me maakt dit super makkelijk en omdat je kind is aangekoppeld heb jij de controle. Is het verkeer wat rustiger? Dan koppel je de kinderfiets af en kan je kind het zelf fietsen stap voor stap ervaren. 

Ook achter E-bike

Ook achter een elektrische fiets kan de Follow Me vaak probleemloos aangekoppeld worden.  Hou wel rekening met je snelheid en je accu is iets eerder leeg. Maar plezier gegarandeerd!

Follow Me Tandem

De Follow Me Tandem

Je kind is groot genoeg om zelf te fietsen, maar te klein om grote afstanden helemaal zelf af te leggen.
Dan is de Follow Me Tandem de oplossing. Heel gemakkelijk bevestig je de fiets van je kind aan je eigen fiets. En je vervolgt samen je fietstocht.

De Follow Me Tandem wordt bevestigd aan de assen van het achterwiel en past op bijna iedere fiets. Het scharnierpunt van de Follow Me Tandem is erg laag dit maakt het systeem zeer stabiel.

Het is een veilig en doordacht systeem. Het systeem is zo goed dat je het als ouder bijna niet merkt dat je kind gekoppeld is. Bovendien is de bagagedrager nog beschikbaar voor een kinderzitje en/of fietstassen. De Follow Me is te gebruiken voor  kinderfietsen tot en met 20 inch. Je kunt er dus lang veel plezier van hebben

pyrobikes - de kleine spaak

Follow Me Tandem

bekijk de huidige prijs in de webshop

Follow Me Tandem

Waarom Follow Me Tandem

Samen fietsen

Samen fietsen, dat is Follow Me.  Zelf eerst een stukje fietsen en als je moe wordt, dan word je weer aangekoppeld aan de Follow Me en zit je veilig achter de ouderfiets.

Koppelen en gaan

Met de Follow Me heb je de kinderfiets binnen 1 minuut aan- of afgekoppeld. Ook als je Follow Me van de ouderfiets wilt afhalen dan is dit zo gepiept. En altijd zonder gereedschap!

Veilig

Stabiel en veilig. De Follow Me tandem wordt bevestigd aan de assen van het achterwiel.  Het lage bevestigingspunt en de stijve constructie van de Follow Me maakt dit een zeer stabiel en veilig systeem. 

Fun

Het plezier van fietsen. En de verbaasde blikken van omstanders. Spontaan krijg je complimentjes dat je zo goed fietst. Wie wil dat nou niet. En papa en mama zijn trots op je!

Past op bijna elke fiets

Follow Me monteer je op de achteras van je fiets. Een snelspanner zit al bij de set, maar heb je een vaste as met moeren of een MTB met steekassen, dan heeft Follow Me ook daar de juiste adapters voor.

Altijd je eigen fiets mee!

Fijn dat altijd je eigen fiets mee is. Op de camping of bij familie, je kunt altijd nog heerlijk spelen met je eigen fiets! Korte stukjes lekker zelf fietsen. En bij langere afstanden koppel je de kinderfiets makkelijk weer aan.

Follow Me Tandem

Specificaties

Kinderfiets

  • NGeschikt voor alle gangbare maten van 12 tot 20 inch wieldiameter

Materiaal

  • NStabiele stalen frameconstructie

Gewicht

  • N4 kg

Maximaal gewicht

  • Ntot 45 kg (TÜV-gekeurd)

Bagagedrager blijft vrij

  • NKinderzitje of fietstassen kun je gewoon blijven gebruiken

Volwassen fiets

  • NPast op elke 26 inch t/m 29er (tot max. 2.5 afhankelijk van profiel)

Frame

  • NStaal gecoat en verchroomd

Bewaren

  • NMakkelijk en compact op te bergen 52 x 45 x 23 cm ingeklapt

Ontwerp

  • NZwitsers, nauwkeurig en solide

Adapters

  • NVoor de volwassen fiets met vaste assen of steekassen zijn er optioneel adapters verkrijgbaar

Follow Me Tandem

Follow Me Video

Officieel dealer van:

×