Follow Me Cargo

De #1 Officieel Dealer van Nederland

Ideaal voor vakantie

Eenvoudig meer bagage mee

NR 1 dealer van Nederland

Follow Me Cargo

NR 1 dealer van Nederland

Follow Me Cargo

Compact, licht en sterk

FollowMe Cargo is de nieuwe bagagetrailer van FollowMe, de trailer is compact, licht en sterk.  De followMe Cargo trailer is veelzijdig en makkelijk in het gebruik voor elk bagagevervoer. Door de stijve constructie en door het ontwerp met één wiel en de lage weerstand merk je bijna niet dat je een aanhanger aan de fiets hebt.

Door het compacte en lichte  ontwerp neemt de followMe Cargo weinig ruimte in. Hij is makkelijk op te bergen of op te hangen.

Wil je op je sportieve fiets (mtb of racefiets) geen bagagedragers, maar wil je af en toe toch boodschappen doen of een weekend weg. Of wil je op fietsvakantie, dan is de FollowMe Cargo een uitkomst.

Heb je een tandem en heb je extra plek voor je bagage nodig. Of heb je een kinderzitje achterop waardoor je de bagage niet meer kwijt kunt. De Follow me Cargo is de oplossing, zodat je nooit meer te weinig plek hebt voor je bagage.

De trailer heb je in een paar seconden aan je fiets gekoppeld! Dus ook de snelle boodschap is geen probleem.

Hou je fiets licht

… voor iedereen die graag zonder veel bagage op de fiets reist, maar wel veel bagage mee wil nemen – Vanaf nu hoeft er niets te ontbreken op de volgende vakantie of wereldreis.

Weinig ruimte in huis

Maar wel een fietstrailer willen hebben. dan is de FM cargo perfect, Je kan hem zo aan de kapstok hangen opgeruimd staat netjes!

Tandem

Heb je net wat extra plek voor bagage nodig en kom je op je eigen fiets net wat plek te kort, of merk je dat je fiets overbelast is dan is de Cargo een uitkomst.

Follow Me Tandem

De Follow Me Cargo

Spelingsvrije koppeling 

Doordat er geen speling op de koppeling zit volgt de kar je probleemloos en merk je bijna niet dat de followMe Cargo aan je fiets zit

Makkelijk aan en afkoppelen 

Alleen de adapter op je fiets monteren en daarna kan je de followMe Cargo makkelijk, snel en zonder gereedschap aan- en afkoppelen

Zeer goede rij-eigenschappen

Het lage zwaartepunt door het 20-inch wiel, zorgt voor een bijzonder goed, licht en wendbaar rijgedrag en een zeer kleine bochtradius.

Ruimte voor bagage 

Niet alleen ruimte voor voor 2 grote fietstassen maar ook boven op de bagagedrager voldoende plek voor een isolatiemat, slaapzak of dry-bag

followme cargo - FollowMe Tandem

Follow Me Tandem

bekijk de huidige prijs in de webshop

Follow Me cargo

Waarom Follow Me Cargo

✔️ Eenvoudige eenmalige montage

Voor de eerste installatie verwissel je de snelspanner met de bijgeleverde FM snelspanner en je hebt de adapters op je fiets zitten, easy 

✔️ Voor bijna alle fietsen

Ook voor fietsen met een vaste as of steek as zijn speciale adapters beschikbaar. 

✔️ Gereedschapsloos aan- en afkoppelen

Makkelijk en snel aan en afkoppelen zonder gereedschap. Plaats de Cargo op de de adapters, borgpen er in en fietsen maar!

✔️ Comfortabel

Door het lage zwaartepunt en de spelingsvrije koppeling merk je bijna niet dat je de Follow Me Cargo achter je fiets hebt hangen. 

✔️ Volgt je spoor

Het perfecte van een eenwielige aanhanger is….. Hij volgt je precies, dus elk gat of hobbel waar jij omheenfiets gaat de Cargo precies achter je aan. 

✔️ Zeer goede rij-eigenschappen

De tweepuntsophanging zorgt voor een stabiele verbinding met de FM cargo. Dankzij het 20 ”wiel en de trekstangen op ashoogte blijft het zwaartepunt zeer laag – dit zorgt voor een bijzonder licht, wendbaar rijgedrag en een zeer kleine bochtradius.

Follow Me Tandem

Specificaties

Trekende fiets

  • NAlle 26 " tot 29" (max. 2,5 "banden, afhankelijk van het bandenprofiel) met en of zonder achtervering (" Fully ") met quick release wielbevestiging

Adapters 

  • NAdapters voor steekas of massieve as zijn optioneel verkrijgbaar

Gewicht

  • N4.5 kg

Laadvermogen 

  • N28 kg max.

Bagagedrager blijft vrij

  • NKinderzitje of fietstassen kan je gewoon blijven gebruiken

Materiaal

  • NStabiele stalen frameconstructie, zwart gepoedercoat

Wielmaat 

  • N20 inch rvs gespaakt

Bewaren

  • NMakkelijk en compact op te bergen

Ontwerp

  • NDe FollowMe basis is Zwitsers, het ontwerp van de FM cargo is Duitse degelijkheid!

Verlichting 

  • NAchterop de FM cargo is plek voor een reflector of achterlicht.

Follow Me Tandem

Follow Me Video

Officieel dealer van:

×